Thursday, 16 August 2012

Home sweet Home (:

seronok rasanya dapat blik rumah ni.rindu dkt family sesangat. smlm balik rumah dgn kwn. smpai rumah dh nk dkat pkul 4. lpastu terus pegi lepak rumah kwn. ptg2 tu pulak beli starbucks and mcd je.then bbuka kt rumah dia. asyik sembang and gelak2 je tak henti2. maklumlah dh lama tak jmpa kwn baik kan. mlm tu sleepover rumah dia. seronok sgt dpat lepak dgn kwn baik mcm ni. esoknya pulak km berempat lepak First Galleria dkt Taiping. nma je org taiping aku ni, tp tu lah first time aku pegi.haha.mmg asyik dok tgkap gambaq jela.bkn dok blajar sejarah taiping sgt.hahah.dh puas2 tgkap gmbaq tu kitorg pon balik lah.takan nk p tidoq sana plak kan. anyway, aku suka n happy sgt hari ni dpt jmpa kengkawan:)  love u ollssss<3

No comments:

Post a Comment